Akcje

Archimedes dostępny, a to było tak…

Rok temu dokonaliśmy wspólnie niezwykłego – pokonaliśmy barierę dostępu do kultury, niedostępności miejsca i wiele lęków jakie towarzyszyły, tym którzy tego dnia zasiedli na widowni. Rok temu nabrałyśmy pewności, że to działanie które będziemy powtarzać w miarę możliwości.

Od chwili kiedy okazało się, że chcemy aby 117 osób obejrzało ARCHIMEDESA, rozpoczęły się intensywne przygotowania do tego, a nasz #majbezbarier nabrał tempa. Sporo niepewności, troszkę stresu bo dla naszej fundacji kwota za bilety nie byłą wcale taka mała i nagle im bliżej imprezy tym więcej niesłychanie miłych niespodzianek w postaci aktywnych licytacji i przekazywania gadżetów oraz darowizny (o tym opowiemy porządnie w kolejnych postach), a potem akcja z dodatkowymi biletami tak by finalnie 161!!! osób miało możliwość wejścia na spektakl – szok i niedowierzanie. Wszystko to sprawiliście WY #przyjacieleDOGadank i WY nasi kochani widzowie z Kielc, Chmielnika, Stąporkowa, Piekoszowa, Jędrzejowa i innych miejscowości z naszego regionu.

Słowa nie oddadzą w pełni naszych emocji, ale chcemy z Wami wszystkimi się tym podzielić  RAZEM POTRAFIMY ROBIĆ WIELKIE RZECZY – dziękujemy, że jesteście z nami

Obraz może zawierać: 8 osób, uśmiechnięci ludzie, tłum i na zewnątrz

Obraz może zawierać: 13 osób, uśmiechnięci ludzie, tłum, niebo i na zewnątrz

Obraz może zawierać: 6 osób, uśmiechnięci ludzie, tłum i na zewnątrz