Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „Potrzebujesz wsparcia Asystenta Osoby Niepełnosprawnej? Jesteś pełnoletni(a)? Fundacja DoGadanka Posiadasz orzeczenie o znacznym lub umiarkowanym stopniu niepełnosprawności? Nie czekaj, aplikuj do projektu "Chcę swojego życia usługi asystenckie skuteczną formą wspierania osób z niepełnosprawnoÅ›ciami" Projekt finansowany ze środków Państwowy Fundusz RehabilitaciOsób Niepełnosprawnych”

Fundacja Dogadanka zaprasza pełnoletnie osoby z niepełnosprawnością zainteresowane udziałem w projekcie p.n. ”Chcę swojego życia – usługi asystenckie skuteczną formą wspierania osób z niepełnosprawnościami” finansowanego ze środków PFRON

ANKIETA UCZESTNIKA

Kto może uzyskać wsparcie:
osoby z niepełnosprawnością, posiadające orzeczenie o znacznym lub umiarkowanym stopniu niepełnosprawności, albo orzeczenie równoważne do wyżej wymienionych, które wymagają usługi asystenta w wykonywaniu codziennych czynności oraz funkcjonowaniu w życiu społecznym, będący mieszkańcami Miasta Kielce oraz powiatu kieleckiego.

Zgłoszenia przyjmowane są do 30 kwietnia 2021 r.
Szczegółowe informacje można uzyskać pod numerami :
884 807 518 oraz 507 064 976

Możliwość komentowania jest wyłączona.

Dumnie wspierane przez WordPressa | Motyw: Baskerville 2. Autor motywu: Anders Noren.

Up ↑