Akcje,  Klub Kibiców (NIE)Pełnosprawnych,  Konferencje/ seminaria/ szkolenia,  Projekty

Konferencja Rola sportu w życiu osób niepełnosprawnych- podsumowanie

Planując konferencję starałyśmy się skonstruować ją tak, żeby zmieścić w kilku godzinach esencje tego czym jest sport w życiu osób niepełnosprawnych. Stąd też wiele energii poświęciłyśmy na zaproszenie tak znamienitych prelegentów. Tu padną pierwsze podziękowania bo to z jakim entuzjazmem spotkały się nasze nieśmiałe zaproszenia jest niesamowite, a jak dołożymy do tego sprawy tak nieoczywiste jak zmiana kalendarza wyjazdów, przejechanie tysięcy km czy znalezienie miejsca pomiędzy spotkaniami to tworzy się z tego wielkie przekonanie o wadze tematu. Serdecznie dziękujemy Michałowi Szafrańskiemu, Pawłowi Kukiz Szczucińskiemu, Arturowi Sobolewskiemu, Dariuszowi Łapińskiemu oraz Prezydentowi Kielc Bogdanowi Wencie za obecność i wystąpienia. Podziękowania kierujemy do Dariusza Łuczaka za poprowadzenie konferencji. #przyjacieledogadanki bez Was by się nie odbyła ta impreza: Ryszard Tutko, Kancelaria Finansowa Pactum, Robert Frey Kancelaria Radców Prawnych Frey&Frejowska, Radna UM Anna Kibortt, Sklep medyczny AMC, Monika Piwowarczyk, Ekspert Finansowy, Językowa Akademia Przedszkolna, Pub Stajnia, CopyNet.

Konferencja nie odbyłaby się bez wsparcia Miasta Kielce i Klubu Korona S.A. – dziękujemy

Najważniejsze w całym tym dniu były emocje, treści i uczestnicy konferencji. To ile osób żywo jest zainteresowanych tematem wiemy z codziennych rozmów, ale to z jak wielu środowisk uczestników gościliśmy stawia tylko kropkę nad i.

Merytoryczna strona konferencji wniosła w nasze życie zmiany, kolejne perspektywy spojrzenia na nasze działania oraz wielki zastrzyk energii. Po raz kolejny pokazało to, że dając dostaje się bardzo dużo i że trzeba działać bo wiele jeszcze do zrobienia.

Wszystkim serdecznie dziękujemy i zapraszamy do współtworzenia naszych kolejnych projektów.

O konferencji więcej na stronie Korony  i Urzędu Marszałkowskiego

Fotogaleria