Akcje

„Wyczaruj bilet na Alicję”

Fundacja DOGadanka zgodnie ze swoją misją stara się zmieniać społeczeństwo tak by stało się otwartym i wrażliwym na potrzeby osób niepełnosprawnych i ich najbliższych. Dąży do tego, aby wszelkie wydarzenia kulturalne i sportowe w naszym mieście działy się przy czynnym udziale tych mieszkańców naszego regionu, którzy mają utrudniony dostęp do tego typu imprez.

Tym razem Fundacja DOGadanka, wraz z Organizatorami wydarzeń zaplanowanych na pierwszy weekend czerwca, wypracowała możliwość uczestniczenia w magicznym spektaklu Alicja w Krainie Czarów, osób które z wielu przyczyn miałyby ograniczony dostęp do udziału w w tym spektaklu.

Bez Waszej pomocy jesteśmy w połowie drogi- brakuje nam tylko środków na sfinansowanie biletów. Dlatego apelujemy do każdego z Was: Zostań mecenasem fundując bilet na spektakl.

Każda wpłata przybliży nas do tego magicznego wieczoru- dzięki Tobie 100 podopiecznych Fundacji DOGadanka obejrzy w dniu 1 czerwca, na scenie plenerowej amfiteatru Kadzielnia, rodzinne widowisko „Alicja w Krainie Czarów”

Wpłat można dokonywać Fundacja DOGadanka, BZWBK 98 1090 2040 0000 0001 3112 9482 tytułem „Wyczaruj bilet na Alicję”