#ChcęSwojegoŻycia… zostań moim asystentem

1 ujęcie: Obraz ulicy Sienkiewicza w kierunku dworca, na nim przemieszczający się ludzie w przyspieszonym tempie.2 ujęcie: Przy stole siedzi blondynka w okularach i w granatowej koszulce polo. Przed nią na talerzu kromka chleba i pusty chlebak.3 ujęcie: Zbliżenie na dłoń kobiety wsuwającej się pod łokieć mężczyzny w białej koszuli.4 i 5 ujęcie: Ta sama kobieta ubrana w czarną skórę porusza się po samoobsługowym sklepie spożywczym. Błądzi ręką po półkach w poszukiwaniu foliowej torebki, w drugiej ręce biała laska. 6 ujęcie: Kobieta w trakcie rozmowy wideo prosi o pomoc w rozpoznaniu produktów na półce, przed którą stoi.7 ujęcie: Kobieta przy kasie. Ekspedientka przybliża jej rękę z telefonem do terminala płatniczego.8 ujęcie: Kobieta wychodzi ze sklepu. W lewej ręce trzyma białą laskę prawą ma wsunietą pod łokieć mężczyzny.9 ujęcie: Białe napisy pojawiają się kolejno na czarnym tle. Napis końcowy: Muzyka Michał Jelonek Mystic Production#ChcęSwojegoŻycia

Opublikowany przez Fundacja DOGadanka Piątek, 18 października 2019

Share Your Thoughts